2017-12-01 21:26

2017-12-01 21:27

Fortsatt tungt för Haglund

GOLF

Jenny Haglund går tungt i slutkvalet till LPGA-touren. Karlstadtjejen låg inför fredagens runda på en delad 146:e plats med 12 slag över par.

Ett resultat som talar för att värmländskan får svårt att klara cutten. Fredagens runda blev dock en liten uppryckning när Haglund gick runt på par efter ett stabilt spel.

Scoren innebar att Haglund placerade sig på en delad 134:e plats med totalt 11 slag över par. Under lördagen väntar kvalets fjärde runda som också blir den avgörande för vilka som får tävla vidare på söndagens avslutande runda.

Ett resultat som talar för att värmländskan får svårt att klara cutten. Fredagens runda blev dock en liten uppryckning när Haglund gick runt på par efter ett stabilt spel.

Scoren innebar att Haglund placerade sig på en delad 134:e plats med totalt 11 slag över par. Under lördagen väntar kvalets fjärde runda som också blir den avgörande för vilka som får tävla vidare på söndagens avslutande runda.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.