2017-11-30 22:17

2017-11-30 22:17

Haglund långt efter täten

GOLF

Det går fortsatt tungt för Jenny Haglund i slutkvalet till LGPA-touren. Värmländskan gick den första rundan på sju slag över par och låg på delad 154:e plats.

Det följdes under torsdagens runda upp med fyra slag över par. Det innebär att Haglund totalt, efter två rundor, ligger på delad 146:e plats med elva slag över par, 17 slag efter ledarinnan Marissa Steen från USA.

Tävlingen är det sista steget i kvalet till LPGA-touren där de 20 bästa får full status till touren och plats 21-45 halv status.

Det följdes under torsdagens runda upp med fyra slag över par. Det innebär att Haglund totalt, efter två rundor, ligger på delad 146:e plats med elva slag över par, 17 slag efter ledarinnan Marissa Steen från USA.

Tävlingen är det sista steget i kvalet till LPGA-touren där de 20 bästa får full status till touren och plats 21-45 halv status.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.