2017-08-18 21:58

2017-08-18 21:58

Blixt missade cutten

GOLF

Hammarögolfaren Jonas Blixt missade chansen att ta sig vidare till helgens rundor på PGA-touren och tävlingen Wyndham Championship.

Värmlänningen gick den andra rundan på par vilket dessvärre inte räckte för vidare avancemang. Trots flera fina slag lyckades Blixt inte hitta jämnheten i sitt spel och missade därför cutten med ett slag. Totalt gick Blixt två slag under par.

Vid klockan 21:55 svensk tid låg Jonas Blixt på en delad 81:e plats. Ledde tävlingen gjorde Henrik Stensson på tolv slag under par.

Värmlänningen gick den andra rundan på par vilket dessvärre inte räckte för vidare avancemang. Trots flera fina slag lyckades Blixt inte hitta jämnheten i sitt spel och missade därför cutten med ett slag. Totalt gick Blixt två slag under par.

Vid klockan 21:55 svensk tid låg Jonas Blixt på en delad 81:e plats. Ledde tävlingen gjorde Henrik Stensson på tolv slag under par.