2017-08-11 20:59

2017-08-12 06:44

Blixt utslagen

GOLF

Jonas Blixt hade ytterligare en mindre bra dag under fredagen i major-tävlingen PGA Championship.

Blixt låg på en delad 62:a plats med tre slag över par inför fredagens runda och den dåliga trenden fortsatte för värmlänningen som gick in på sex slag över par. Totalresultatet på nio slag över par innebar att det är slutspelat för Blixt som inte går vidare till helgens avslutande rundor.

 

Blixt låg på en delad 62:a plats med tre slag över par inför fredagens runda och den dåliga trenden fortsatte för värmlänningen som gick in på sex slag över par. Totalresultatet på nio slag över par innebar att det är slutspelat för Blixt som inte går vidare till helgens avslutande rundor.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.