2017-08-04 16:51

2017-08-04 16:51

Slutspelat för Jenny Haglund

GOLF

Det blir inget fortsatt spel för Jenny Haglund från Karlstad GK i hennes majordebut, British Open.

Jenny gick torsdagens första varv på par men fredagens andra varv slutade med två över par. Kvalgränsen går vid minus ett.

Det började illa med två bogeys första nio. Sedan reparerade Jenny det lite med en birdie på elvan men det följdes av bogeys på 13:e och 14:e. En birdie på 16:e hjälpte föga. Jenny hade varit tvungen att avsluta med birdie-eagle för att rädda fortsatt spel. En omöjlighet eftersom rundans sista två hål var par fyror.

Men Karlstadstjejen är en stor erfarenhet rikare.

 

Jenny gick torsdagens första varv på par men fredagens andra varv slutade med två över par. Kvalgränsen går vid minus ett.

Det började illa med två bogeys första nio. Sedan reparerade Jenny det lite med en birdie på elvan men det följdes av bogeys på 13:e och 14:e. En birdie på 16:e hjälpte föga. Jenny hade varit tvungen att avsluta med birdie-eagle för att rädda fortsatt spel. En omöjlighet eftersom rundans sista två hål var par fyror.

Men Karlstadstjejen är en stor erfarenhet rikare.