2017-07-02 17:49

2017-07-02 17:49

Brons till Karlsson

GOLF

Under helgen spelades golf-SM på Ullna golfklubb i Stockholm. Deltog gjorde Jessica Karlsson från Säffle som numer representerar Forsgården i Kungsbacka.

Säfflebördiga Karlsson slutade på tredjeplats i en tävling som spelades i matchformat. I sextondelsfinalen besegrade Karlsson Louise Larsson från Karlstad innan Martina Edberg blev för svår i semifinalen. Vann tävlingen gjorde Lynn Carlsson.

På herrsidan blev Karlstad representerat av Fredrik Gustavsson som åkte ut i åttondelsfinal.

Säfflebördiga Karlsson slutade på tredjeplats i en tävling som spelades i matchformat. I sextondelsfinalen besegrade Karlsson Louise Larsson från Karlstad innan Martina Edberg blev för svår i semifinalen. Vann tävlingen gjorde Lynn Carlsson.

På herrsidan blev Karlstad representerat av Fredrik Gustavsson som åkte ut i åttondelsfinal.