2016-10-04 11:02

2016-10-04 11:02

Hammarös klubbchef slutar

GOLF

Efter mindre än ett år som klubbchef har Anders Thorén sagt upp sig.

Den 1 januari tillträdde Anders Thorén som klubbchef på Hammarö GK. Han kom från ett jobb som kommunikatörschef på Löfbergs och nu har han valt att säga upp sig för att återvända till sin gamla arbetsgivare.

– Vi har inlett vår rekryteringsprocess och hoppas att vi har en ersättare klar senast i februari. Anders Thorén har gjort ett jättebra jobb och vi hade gärna sett att han fortsatt sin anställning, säger Hammarös ordförande John Arnott.

Den 1 januari tillträdde Anders Thorén som klubbchef på Hammarö GK. Han kom från ett jobb som kommunikatörschef på Löfbergs och nu har han valt att säga upp sig för att återvända till sin gamla arbetsgivare.

– Vi har inlett vår rekryteringsprocess och hoppas att vi har en ersättare klar senast i februari. Anders Thorén har gjort ett jättebra jobb och vi hade gärna sett att han fortsatt sin anställning, säger Hammarös ordförande John Arnott.