2016-09-22 09:26

2016-09-22 09:26

Final i Frödinggolfen i Karlstad

GOLF

Efter flera tävlingar på Värmlands olika banor hade 50 par kvalat in till Frödinggolfens final i Karlstad. 25 i A-klassen och lika många i B-klassen.

Segrare i A-finalen blev Jan-Erik och Eva-Lena Högström från hemmaklubben. Totalt spelade paret ihop 51 poäng. Tre poäng efter kom klubbkamraterna Lillemor Jansson/Lennart Almqvist och även på tredjeplatsen blev det ett Karlstadspar, Carina Karlsson/Sonny Olsson, 47.

I B-klassen vann Joakim Biehl (mer känd som elitbowlare i Hagforsklubben Bågen) och Sara Ericsson från Uddeholm. Med 49 poäng var uddeholmarna två bättre än Jonny och Kristina Pettersson, Kristinehamn. Trea slutade Inger och Jan Wallin, Karlstad, 46.

Segrare i A-finalen blev Jan-Erik och Eva-Lena Högström från hemmaklubben. Totalt spelade paret ihop 51 poäng. Tre poäng efter kom klubbkamraterna Lillemor Jansson/Lennart Almqvist och även på tredjeplatsen blev det ett Karlstadspar, Carina Karlsson/Sonny Olsson, 47.

I B-klassen vann Joakim Biehl (mer känd som elitbowlare i Hagforsklubben Bågen) och Sara Ericsson från Uddeholm. Med 49 poäng var uddeholmarna två bättre än Jonny och Kristina Pettersson, Kristinehamn. Trea slutade Inger och Jan Wallin, Karlstad, 46.