2016-09-08 22:43

2016-09-08 22:43

Trög start

GOLF

Jenny Haglund och Louise Larsson från Karlstad GK har inlett Europatourtävlingen i Dûsseldorf 8/9–11/9.

Efter första dagens spel ligger Haglund på +3 och Larsson på +4. Haglund inledde första hålet med att göra en birdie men gjorde sen bogey på hål 2, 7, 16 och 18. Larsson spelade mer instabilt och gjorde två birdies, två dubbelbogeys och två bogeys. Den estimerade gränsen för cut ligger på +3. Båda tjejerna ligger med andra ord i riskzonen efter en mindre bra dag.

 

Efter första dagens spel ligger Haglund på +3 och Larsson på +4. Haglund inledde första hålet med att göra en birdie men gjorde sen bogey på hål 2, 7, 16 och 18. Larsson spelade mer instabilt och gjorde två birdies, två dubbelbogeys och två bogeys. Den estimerade gränsen för cut ligger på +3. Båda tjejerna ligger med andra ord i riskzonen efter en mindre bra dag.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.