2016-07-17 22:07

2016-07-17 22:07

Lyckat Hammarömästerskap

GOLF

Kommunmästerskapen i golf hade premiär på Hammarö under helgen.

Tävlingen var avsedd för alla som bor på Hammarö och lockade 100 spelare från sju olika värmländska klubbar. Det tävlades i fyra klasser, A, B, C, och junior.

I A-klassen vann Lovisa Rysjö, Karlstad GK med ett ynka slag. B-klassen togs hem av Monica Lindberg från Hammarö GK och i C-klassen segrade Lars Svensson från Hammarö GK efter en riktigt jämn uppgörelse. Hammarös Isak Tranberg gick runt på lägst antal slag i juniorklassen.

Tävlingen var avsedd för alla som bor på Hammarö och lockade 100 spelare från sju olika värmländska klubbar. Det tävlades i fyra klasser, A, B, C, och junior.

I A-klassen vann Lovisa Rysjö, Karlstad GK med ett ynka slag. B-klassen togs hem av Monica Lindberg från Hammarö GK och i C-klassen segrade Lars Svensson från Hammarö GK efter en riktigt jämn uppgörelse. Hammarös Isak Tranberg gick runt på lägst antal slag i juniorklassen.