2016-07-15 21:32

2016-07-15 21:32

Tätkänning för Karlstadslagen inför singelspelet

GOLF

Efter de fem inledande rundorna går Karlstad golfklubbs bägge lag fortsatt bra i lag-SM i Barsebäck.

Inför den avslutande dagens singelspel ligger herrlaget, bestående av Michael Jonzon, Per Barth, Oscar Hertzberg, Christian Nilsson, Fredrik Gustavsson och Robin Askstrand på delad andra plats med 26 slag under par.

På första plats återfinns Landeryd med 29 slag under par. Delad två tillsammans med Karlstad är hemmaklubben Barsebäck. Både Landeryd och Barsebäck gick fyra slag bättre än Karlstad under femte rundan, vilket ledde till att värmlänningarna tappade förstaplatsen man hade efter den fjärde rundan.

Damernas dito består av Louise Larsson, Jenny Haglund, Anna Dahlberg Söderström, Lovisa Rysjö, Zandra Nilsson och Filippa Möörk. Karlstadstjejerna parkerar på en tredjeplats med tre slag under par, men har hela elva slag upp till ledande Hills GK. Till andraplatsen där Ringenäs ligger på –10 är det sju slag.

Inför den avslutande dagens singelspel ligger herrlaget, bestående av Michael Jonzon, Per Barth, Oscar Hertzberg, Christian Nilsson, Fredrik Gustavsson och Robin Askstrand på delad andra plats med 26 slag under par.

På första plats återfinns Landeryd med 29 slag under par. Delad två tillsammans med Karlstad är hemmaklubben Barsebäck. Både Landeryd och Barsebäck gick fyra slag bättre än Karlstad under femte rundan, vilket ledde till att värmlänningarna tappade förstaplatsen man hade efter den fjärde rundan.

Damernas dito består av Louise Larsson, Jenny Haglund, Anna Dahlberg Söderström, Lovisa Rysjö, Zandra Nilsson och Filippa Möörk. Karlstadstjejerna parkerar på en tredjeplats med tre slag under par, men har hela elva slag upp till ledande Hills GK. Till andraplatsen där Ringenäs ligger på –10 är det sju slag.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.