2016-05-06 20:54

2016-05-06 20:54

Missad cut för Värmlandsgolfarna

GOLF

Efter första dagen av PGA-tour tävlingen Wells Fargo Championship låg Hammarösonen Jonas Blixt på fem slag över par och utanför kvalgränsen.

Fredagens rond gick bättre och han gick på ett under par, men var fyra slag ifrån att klara kvalgränsen.

Louise Larsson hade även hon en tung tävling, på damernas Europatour i Marocko. Karlstadstjejen, som låg i botten av tabellen efter första dagen revanscherade sig under fredagen och noterades för ett slag under par. Men det räckte inte för att klara cutten.

Fredagens rond gick bättre och han gick på ett under par, men var fyra slag ifrån att klara kvalgränsen.

Louise Larsson hade även hon en tung tävling, på damernas Europatour i Marocko. Karlstadstjejen, som låg i botten av tabellen efter första dagen revanscherade sig under fredagen och noterades för ett slag under par. Men det räckte inte för att klara cutten.