2016-05-05 21:49

2016-05-05 22:54

Tungt för Larsson i Marocko

GOLF

Det började på sämsta tänkbara sätt för Louise Larsson i Europatourtävlingen i Marocko.

Hon började rundan med en dubbel bogey på första hålet och fick svårt att reparera sitt misstag. Karlstadsspelaren fick inte spelet att stämma alls under torsdagen och gick tillslut in med resultatet 13 slag över par, efter totalt tre dubbelbogeys och sju bogeys.

Det ser mörkt ut för Larsson som får en tuff utmaning under fredagen för att kunna klara cuten, som efter torsdagens rond ligger på +4. Värmländskan ligger på 126:e plats och placerar sig därmed sist.

Hon började rundan med en dubbel bogey på första hålet och fick svårt att reparera sitt misstag. Karlstadsspelaren fick inte spelet att stämma alls under torsdagen och gick tillslut in med resultatet 13 slag över par, efter totalt tre dubbelbogeys och sju bogeys.

Det ser mörkt ut för Larsson som får en tuff utmaning under fredagen för att kunna klara cuten, som efter torsdagens rond ligger på +4. Värmländskan ligger på 126:e plats och placerar sig därmed sist.