2016-05-05 22:51

2016-05-05 22:51

Stark inledning av Blixt

GOLF

Jonas Blixt svarade för en stark förstarunda i PGA-tourtävlingen Wells Fargo Championship i Charlotte, North Carolina. Vid klockan 23 svensk tid låg Hammarösonen ett slag under par, vilket renderade i en delad 29:e plats.

Värmlänningen inledde första rundan på strålande manér och noterades för en birdie redan på det andra hålet. På det efterföljande hålet blev det dock en plump i protokollet då han i stället gjorde en bogey.

Blixt replikerade dock med två birdies innan det blev ännu en bogey på nionde hålet. Efter tio hål låg 32-åringen ett slag under par och har ett mycket gynnsamt läge att klara cuten under fredagen.

Leder tävlingen gör Steve Wheatcroft, som svarat för en riktig drömrunda med bland annat två eagles. Amerikanen ligger sju slag under par efter 15 hål.

Värmlänningen inledde första rundan på strålande manér och noterades för en birdie redan på det andra hålet. På det efterföljande hålet blev det dock en plump i protokollet då han i stället gjorde en bogey.

Blixt replikerade dock med två birdies innan det blev ännu en bogey på nionde hålet. Efter tio hål låg 32-åringen ett slag under par och har ett mycket gynnsamt läge att klara cuten under fredagen.

Leder tävlingen gör Steve Wheatcroft, som svarat för en riktig drömrunda med bland annat två eagles. Amerikanen ligger sju slag under par efter 15 hål.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.