2016-03-20 22:59

2016-03-21 12:25

Blixt tappade i Florida

GOLF

Efter att Jonas Blixt förbättrat siffrorna rejält under fredags andra runda i PGA-tävlingen Arnold Palmer Invitational, Florida, USA, blev det inga mer utropstecken av samma mönster.

Under lördagens tredje runda gick Hammarösonen runt på par och på den avslutande dagen slutade det med ett slag under par. Detta trots Blixts tre birdies på hål 2, 9 och 16. Dock blev det mer problematiskt på sjunde och 15:e hålet där han noterades för två bogeys.

Totalt gick han runt på sex slag under par, något som resulterade i en delad 27:e plats och -6 när tävlingen var avslutad.

Dock var den en annan svensk som skrev de flesta rubrikerna. Henrik Stenson storspelade tävlingen igenom och låg på en fjärdeplacering på 14 slag under par. I täten låg Kevin Chappell, USA, på imponerande -17.

Under lördagens tredje runda gick Hammarösonen runt på par och på den avslutande dagen slutade det med ett slag under par. Detta trots Blixts tre birdies på hål 2, 9 och 16. Dock blev det mer problematiskt på sjunde och 15:e hålet där han noterades för två bogeys.

Totalt gick han runt på sex slag under par, något som resulterade i en delad 27:e plats och -6 när tävlingen var avslutad.

Dock var den en annan svensk som skrev de flesta rubrikerna. Henrik Stenson storspelade tävlingen igenom och låg på en fjärdeplacering på 14 slag under par. I täten låg Kevin Chappell, USA, på imponerande -17.