2016-03-10 23:14

2016-03-10 23:21

Blixt ett under par i Florida

VALSPAR CHAMPIONSHIP GOLF

Jonas Blixt stod för en fin inledningsrunda när Valspar Championship drog i gång i Florida, USA, under torsdagen.

Hammarösonen parade sig fram till det tredje hålet, där det dessvärre blev en bogey. Men, den följdes upp av två birdies.

Paren avlöste varandra, innan två raka bogeys på hål 8 och 9 satte värmlänningen i en tuff sits. Blixt hittade kraft och energi till den avslutande halvan av rundan. Hål 10 till 18 spelade Blixt på två under par, vilket gav resultatet ett slag under par. En score som gjorde att Hammarösonen befann sig på en elfteplats när denna artikel publicerades.

Blixt startar den andra rundan klockan 07.12 lokal tid, Florida.

Hammarösonen parade sig fram till det tredje hålet, där det dessvärre blev en bogey. Men, den följdes upp av två birdies.

Paren avlöste varandra, innan två raka bogeys på hål 8 och 9 satte värmlänningen i en tuff sits. Blixt hittade kraft och energi till den avslutande halvan av rundan. Hål 10 till 18 spelade Blixt på två under par, vilket gav resultatet ett slag under par. En score som gjorde att Hammarösonen befann sig på en elfteplats när denna artikel publicerades.

Blixt startar den andra rundan klockan 07.12 lokal tid, Florida.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.