2016-02-05 22:14

2016-02-05 22:14

Tung fredag för Blixt

GOLF

Jonas Blixt hade en jobbig dag på PGA-touren i Phoenix. Hammarösonen noterades för fem birdies, fem par, sju bogeys och en dubbelbogey.

Blixt missade troligtvis cuten då han vid NWt:s pressläggning låg fyra slag bakom gränsen. I ledning vid NWT:s pressläggning var japanen Hideki Matsuyama och amerikanen Rickie Fowler på sju slag under par.

Blixt missade troligtvis cuten då han vid NWt:s pressläggning låg fyra slag bakom gränsen. I ledning vid NWT:s pressläggning var japanen Hideki Matsuyama och amerikanen Rickie Fowler på sju slag under par.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.