2016-01-22 09:11

2016-01-22 09:14

Blixt föll tillbaka

GOLF

Jonas Blixt fick en kanonstart på första varvet i PGA-tävlingen Career Builder Challenge i La Quinta, Kalifornien.

Efter 13 hål hade han fem under par och låg i toppen av startfältet. Men sedan kom en förarglig dubbelbogey på 14:e följ av en bogey på 16:e som gjorde att värmlänningen föll tillbaka. En birdie på 17:e kom lägligt och Blixt är delad 51:a efter första dagen. En plats han delar med landsmannen Freddie Jacobsson.

Jerry Kelly från USA leder på åtta under. David Lingmerth och Henrik Norlander återfinns på en delad 31:a plats på fyra under.

Efter 13 hål hade han fem under par och låg i toppen av startfältet. Men sedan kom en förarglig dubbelbogey på 14:e följ av en bogey på 16:e som gjorde att värmlänningen föll tillbaka. En birdie på 17:e kom lägligt och Blixt är delad 51:a efter första dagen. En plats han delar med landsmannen Freddie Jacobsson.

Jerry Kelly från USA leder på åtta under. David Lingmerth och Henrik Norlander återfinns på en delad 31:a plats på fyra under.