2016-01-21 22:48

2016-01-21 22:48

Blixt startade starkt

GOLF

Jonas Blixt befinner sig i La Quinta, Kalifornien, för PGA-tävlingen Career Builder Challenge.

Vid 22.30-tiden (svensk tid) hade värmlänningen inlett första rundan på ett övertygande vis. Blixt var fem under par efter 13 spelade hål. Svensken stod för en stabil inledning och har hittills noterats för fem birdies. I övrigt har inte Hammarösonen gjort några större misstag, och ligger på delad åttondeplats.

Följ tävlingen här.

Vid 22.30-tiden (svensk tid) hade värmlänningen inlett första rundan på ett övertygande vis. Blixt var fem under par efter 13 spelade hål. Svensken stod för en stabil inledning och har hittills noterats för fem birdies. I övrigt har inte Hammarösonen gjort några större misstag, och ligger på delad åttondeplats.

Följ tävlingen här.