2015-08-28 21:33

2015-08-28 21:33

Säsongen över för Blixt

GOLF

Det blev en tung andrarunda för Jonas Blixt i första tävlingen av Fedex cup-slutspelet. Efter att ha gått runt på 72 slag under torsdagen blev det under fredagen en 75-runda – något som innebär att värmlänningen inte klarar cutten.

En miss som dessutom renderar i att Hammarösonens säsong nu är över, då de få poäng han skrapade ihop i tävlingen inte kommer räcka till en plats bland de 100 främsta. Startfältet kortas nämligen ner från 125 till 100 inför kommande deltävling i slutspelet.

En annan blågul golfare det däremot gick bättre för var Henrik Stenson. Efter en briljant andrarunda gick Jerringprisvinnaren upp på en delad andraplats.

En miss som dessutom renderar i att Hammarösonens säsong nu är över, då de få poäng han skrapade ihop i tävlingen inte kommer räcka till en plats bland de 100 främsta. Startfältet kortas nämligen ner från 125 till 100 inför kommande deltävling i slutspelet.

En annan blågul golfare det däremot gick bättre för var Henrik Stenson. Efter en briljant andrarunda gick Jerringprisvinnaren upp på en delad andraplats.