2015-06-05 21:42

2015-06-06 14:42

Det ljusnar för Blixt

Jonas Blixt från Karlstad låg 103:a och det såg mörkt ut, men efter en stark andrarunda avancerade han hela 69 placeringar och säkrade fortsatt spel i Nordea Masters under helgen.

Förra året blev det bara två rundor för Jonas Blixt på PGA Sweden National i samband med Nordea Masters, och det såg ut att bli samma sak i år. Men så på fredagen låg han totalt fyra slag under par och var med den rundan en av de allra bästa under fredagen. Det är bara spanjoren Alvaro Quiros som ligger bättre till med 66 slag.

Värmlänningen avancerade till en delad 34:e plats och får därmed spela helgens två återstående varv. Han delar sin 34:e plats med bland andra Henrik Stenson och Peter Hanson.

Förra året blev det bara två rundor för Jonas Blixt på PGA Sweden National i samband med Nordea Masters, och det såg ut att bli samma sak i år. Men så på fredagen låg han totalt fyra slag under par och var med den rundan en av de allra bästa under fredagen. Det är bara spanjoren Alvaro Quiros som ligger bättre till med 66 slag.

Värmlänningen avancerade till en delad 34:e plats och får därmed spela helgens två återstående varv. Han delar sin 34:e plats med bland andra Henrik Stenson och Peter Hanson.