2015-04-09 20:18

2015-04-09 22:07

Blixt avslutade starkt på första rundan

GOLF

(UPPDATERAD) Värmlänningen Jonas Blixt gick runt den första rundan i US Masters på 72 slag, banans par. Blixt fick en mindre bra start med spelade upp sig och avslutade sista nio hålen på två under par.

Blixt var en av de första att pegga upp på den första rundan i majortävlingen. Efter första nio låg Hammarösonen på två över par efter två bogeys och resten par. Bogeyn på hål nio kom sedan Blixt tvingas plikta ett slag då bollen rörde sig när han skulle putta.

– Bollen la sig lite som på en peg och när jag satte ner klubban så rörde den sig lite. Vi snackar mindre än en millimeter, men man ser att den rör sig lite grann och då får man återplacera och så är det ett slags plikt, säger Blixt till TT.

Tre birdies, på hål 11, 13 och 16, räddade dock dagen. Blixt avslutade med en bogey för att gå på banans par totalt.

 

 

 

Vid 22-tiden på torsdagskvällen, svensk tid, låg Blixt på en delad 32:a plats.

Blixt var en av de första att pegga upp på den första rundan i majortävlingen. Efter första nio låg Hammarösonen på två över par efter två bogeys och resten par. Bogeyn på hål nio kom sedan Blixt tvingas plikta ett slag då bollen rörde sig när han skulle putta.

– Bollen la sig lite som på en peg och när jag satte ner klubban så rörde den sig lite. Vi snackar mindre än en millimeter, men man ser att den rör sig lite grann och då får man återplacera och så är det ett slags plikt, säger Blixt till TT.

Tre birdies, på hål 11, 13 och 16, räddade dock dagen. Blixt avslutade med en bogey för att gå på banans par totalt.

 

 

 

Vid 22-tiden på torsdagskvällen, svensk tid, låg Blixt på en delad 32:a plats.