2018-07-04 13:12

2018-07-04 13:12

Holm och Dahlman prisas

FRIIDROTT: Karlstad Grand Prix Award delas ut för elfte gången

Idrottsledarstipendiet Karlstad Grand Prix Award 2018 går till Annika Dahlman, ordförande i Grava SK, och Stefan Holm, profil inom svensk och internationell friidrott.

– Det känns jättekul, helt oväntat. Grava SK är en fantastisk förening, tack vare många duktiga ledare och föräldrar – utan dem hade vi inte fått till alla arrangemang, säger Annika Dahlman till Karlstads kommuns hemsida.

– Det är jätteroligt och förvånande. Det har gått hyggligt bra för mina höjdhoppare, de har hoppat flera mästerskap. I framtiden handlar mycket om att utveckla mig själv som tränare och ledare. Jag trivs verkligen i rollen som tränare – det trodde jag inte när jag slutade 2008. Det är gott att vara tillbaka, säger Stefan Holm, som tränar bland andra Sofie Skoog.

Karlstad Grand Prix Award instiftades av Karlstads kommun och Karlstads universitet för elva år sedan och delas ut i samband med Karlstad GP den 25 juli.

– Det känns jättekul, helt oväntat. Grava SK är en fantastisk förening, tack vare många duktiga ledare och föräldrar – utan dem hade vi inte fått till alla arrangemang, säger Annika Dahlman till Karlstads kommuns hemsida.

– Det är jätteroligt och förvånande. Det har gått hyggligt bra för mina höjdhoppare, de har hoppat flera mästerskap. I framtiden handlar mycket om att utveckla mig själv som tränare och ledare. Jag trivs verkligen i rollen som tränare – det trodde jag inte när jag slutade 2008. Det är gott att vara tillbaka, säger Stefan Holm, som tränar bland andra Sofie Skoog.

Karlstad Grand Prix Award instiftades av Karlstads kommun och Karlstads universitet för elva år sedan och delas ut i samband med Karlstad GP den 25 juli.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.