2018-05-24 18:11

2018-05-24 18:11

Över 7 000 redo för Vårruset

FRIIDROTT

På tisdag är det dags för den 17:e upplagan av Vårruset i Karlstad - och redan är över 7 000 deltagare anmälda till Värmlands största motionslopp för kvinnor.

Årets Vårrus kommer i vanlig ordning att erbjuda en lättlöpt bana över fem kilometer genom de centrala delarna av Karlstad där de inblandade bland annat kommer att passera Västra Torggatan, Kungsgatan och Östra Torggatan. Banan kommer att erbjuda några nyheter i underhållningsväg - Räddningstjänsten kommer att skapa en kreativ inramning av Sandgrundsbron, det kommer att skapas en discotunnel och slutligen en AVICII-hyllning för att ge löparna extra fart innan mål.

Arrangemangsområdet på Sundsta öppnar kl. 16.00. Anmälan är öppen ända fram till starten på tisdag.

Årets Vårrus kommer i vanlig ordning att erbjuda en lättlöpt bana över fem kilometer genom de centrala delarna av Karlstad där de inblandade bland annat kommer att passera Västra Torggatan, Kungsgatan och Östra Torggatan. Banan kommer att erbjuda några nyheter i underhållningsväg - Räddningstjänsten kommer att skapa en kreativ inramning av Sandgrundsbron, det kommer att skapas en discotunnel och slutligen en AVICII-hyllning för att ge löparna extra fart innan mål.

Arrangemangsområdet på Sundsta öppnar kl. 16.00. Anmälan är öppen ända fram till starten på tisdag.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.