2016-08-09 19:45

2016-08-09 19:45

Mycket Värmland på mästerskap

FRIIDROTT

Värmländsk friidrott kommer att vara representerad vid Nordiska-Baltiska mästerskapen (22 år) i Finland 20-21 augusti.

På herrsidan är det IF Götas Simon Karlén som försvarar de värmländska färgerna och han gör det i tresteg. På damsidan är det IFK Sunnes sprintlöfte Emilia Kjellberg som fått förtroendet. Kjellberg kommer att springa 100 meter, såväl individuellt som i stafettlaget.

I Nordiska 19-årskampen, som avgörs i isländska Hafnarfjördur 13-14 augusti hittar vi sex landslagsuttagna värmlänningar: Jakob Eriksson, Göta (spjut), Claudia Peyton, Göta, på (100 meter och korta stafetten) , Minna Svärd, Göta, (stav och långa stafetten), Agnes Larsson, Göta, (kula), Kaiza Karlén, KFUM Arvika (längdhopp) och Carolin Näslund, SK Bore (spjut).

På herrsidan är det IF Götas Simon Karlén som försvarar de värmländska färgerna och han gör det i tresteg. På damsidan är det IFK Sunnes sprintlöfte Emilia Kjellberg som fått förtroendet. Kjellberg kommer att springa 100 meter, såväl individuellt som i stafettlaget.

I Nordiska 19-årskampen, som avgörs i isländska Hafnarfjördur 13-14 augusti hittar vi sex landslagsuttagna värmlänningar: Jakob Eriksson, Göta (spjut), Claudia Peyton, Göta, på (100 meter och korta stafetten) , Minna Svärd, Göta, (stav och långa stafetten), Agnes Larsson, Göta, (kula), Kaiza Karlén, KFUM Arvika (längdhopp) och Carolin Näslund, SK Bore (spjut).