2016-08-03 21:39

2016-08-03 21:39

Holm fick äran att springa med facklan

OS

Stefan Holm har numera inte bara ett gammalt OS-minne att bära med sig, utan även ett nytt.

I måndags fick guldmedaljören från OS i Aten 2004 äran att springa med den olympiska elden i handen inför årets upplaga i Rio. Om än bara några hundra meter, ett minne för livet.

Holm färdades tillsammans med elden i Cabo Frio, ca 15 mil utanför Rio de Janeiro. Han är på plats i Rio som medlem i de aktivas kommitté, men även som tränare för värmländska höjdhopparen Sofie Skoog som gör sin OS-debut i Brasilien.

I måndags fick guldmedaljören från OS i Aten 2004 äran att springa med den olympiska elden i handen inför årets upplaga i Rio. Om än bara några hundra meter, ett minne för livet.

Holm färdades tillsammans med elden i Cabo Frio, ca 15 mil utanför Rio de Janeiro. Han är på plats i Rio som medlem i de aktivas kommitté, men även som tränare för värmländska höjdhopparen Sofie Skoog som gör sin OS-debut i Brasilien.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.