2016-06-14 14:54

2016-06-14 20:56

Ekelund i JVM-trupp

FRIIDROTT

Irene Ekelund från Karlstad och Malmö AI blev på tisdagen uttagen till junior-VM i Bydgoszcz i Polen den 19-24 juli. Värmländskan ska springa favoritdistansen 200 meter.

Landslagsledaren Jonas Anheims JVM-trupp i övrigt: Lisa Gunnarsson, Hässelby, stav, Bianca Salming, Täby, sjukamp, Lovisa Östervall, IFK Tumba, sjukamp, Austin Hamilton, Malmö AI, 100 meter, Emil Danielsson, Dala-Järna, 1500 meter, Armand Duplantis, Upsala, stav, och Jakob Gardenkrans, Malmö AI, diskus.

Fler uttagningar väntas längre fram i sommar.

Landslagsledaren Jonas Anheims JVM-trupp i övrigt: Lisa Gunnarsson, Hässelby, stav, Bianca Salming, Täby, sjukamp, Lovisa Östervall, IFK Tumba, sjukamp, Austin Hamilton, Malmö AI, 100 meter, Emil Danielsson, Dala-Järna, 1500 meter, Armand Duplantis, Upsala, stav, och Jakob Gardenkrans, Malmö AI, diskus.

Fler uttagningar väntas längre fram i sommar.