2016-05-12 16:49

2016-05-12 16:49

Terränglopp i Forshaga

FRIIDROTT

På söndag arrangerar Sisu Forshaga loppet Sisuterrängen med start och mål vid sin klubbstuga.
Det finns klasser för alla åldrar. De yngsta springer 400 meter och den längsta distansen är en mil.

– Vi har arrangerat diverse lopp genom åren, men nu går vi tillbaka till terräng i stället för gatu- och landsvägslopp, berättar tävlingsledaren Christer Fabricius.

De stora långloppen har ökat sin attraktionskraft under senare år, men de mindre får det ofta allt tuffare.

– Konkurrensen är hård och vi småklubbar har inte råd att marknadsföra oss. Just nu har vi bara drygt 25 löpare anmälda, men vi hoppas och tror på fler och det går bra att anmäla sig ända fram till start, säger Fabricius.

– Vi har arrangerat diverse lopp genom åren, men nu går vi tillbaka till terräng i stället för gatu- och landsvägslopp, berättar tävlingsledaren Christer Fabricius.

De stora långloppen har ökat sin attraktionskraft under senare år, men de mindre får det ofta allt tuffare.

– Konkurrensen är hård och vi småklubbar har inte råd att marknadsföra oss. Just nu har vi bara drygt 25 löpare anmälda, men vi hoppas och tror på fler och det går bra att anmäla sig ända fram till start, säger Fabricius.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.