2018-09-12 22:43

2018-09-12 22:43

Spetsmark avgjorde viktigt derby

FOTBOLL

Djurgården tog ett stort steg mot nytt allsvenskt kontrakt via 2–1-segern mot Hammarby.
Tacka värmländska Julia Spetsmark för det.

Julia Spetsmarks avgörande 2–1-mål kan komma att bli mycket värt när damallsvenskan nu närmar sig sitt avgörande.

– Nu ser tabellen betydligt bättre ut, säger Spetsmark till Radiosporten.

Den landslagsmeriterade värmländskan matchvinnande mål kom efter en lång boll i djupled. Anfallet såg ut att vara på väg att rinna ut i sanden, men då krigade Julia Spetsmark till sig bollen och lyckades få den förbi den utrusande Hammarbymålvakten.

Det här var Spetsmarks fjärde mål på fem matcher sedan hon kom till Djurgården från Manchester City.

– Jag fick nog bara en tå på den och så satt den, det var jäkligt skönt. Jag trivs jättebra i Stockholm och i Djurgården. Det är en familjär känsla, det är trivsamt i laget och i föreningen, säger hon till Radiosporten.

Julia Spetsmarks avgörande 2–1-mål kan komma att bli mycket värt när damallsvenskan nu närmar sig sitt avgörande.

– Nu ser tabellen betydligt bättre ut, säger Spetsmark till Radiosporten.

Den landslagsmeriterade värmländskan matchvinnande mål kom efter en lång boll i djupled. Anfallet såg ut att vara på väg att rinna ut i sanden, men då krigade Julia Spetsmark till sig bollen och lyckades få den förbi den utrusande Hammarbymålvakten.

Det här var Spetsmarks fjärde mål på fem matcher sedan hon kom till Djurgården från Manchester City.

– Jag fick nog bara en tå på den och så satt den, det var jäkligt skönt. Jag trivs jättebra i Stockholm och i Djurgården. Det är en familjär känsla, det är trivsamt i laget och i föreningen, säger hon till Radiosporten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.