2018-08-12 20:46

2018-08-12 20:46

Viktig seger för Hertzöga

FOTBOLL: Div 2 Västra Svealand Dam

Hertzöga tog en mycket viktig seger ifall jakten på de två främsta placeringarna ska hållas vid liv. Segern mot den värmländske konkurrenten Villastaden innebär att ifall Skårelaget vinner hängmatchen har man endast fyra poäng upp till tvåan IFK Hallsberg.

I mötet med Villastaden inledde Ebba Pukari Jeppsson målkontot preics i början av andra halvleken innan Wilma Borr satte spiken i kistan med sitt 2–0-mål efter 68 minuter.

Hertzöga tog en mycket viktig seger ifall jakten på de två främsta placeringarna ska hållas vid liv. Segern mot den värmländske konkurrenten Villastaden innebär att ifall Skårelaget vinner hängmatchen har man endast fyra poäng upp till tvåan IFK Hallsberg.

I mötet med Villastaden inledde Ebba Pukari Jeppsson målkontot preics i början av andra halvleken innan Wilma Borr satte spiken i kistan med sitt 2–0-mål efter 68 minuter.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.