2018-08-12 21:55

2018-08-12 21:55

Västanvik tog viktiga poäng

FOTBOLL: Div 4 Värmland

Torsbylaget Västanvik tog tre viktiga poäng när man bortaslog Säffle II. Hemmalaget tog visserligen lednigen redan i den andra minuten genom Adam Roth, men innan 25 minuter var spelade hade gästerna vänt på steken.

Viktor Johansson och Tobias Nilsson gjorde varsitt mål och det räckte till seger.

Mål, Säffle II: Adam Roth. Västanvik: Viktor Johansson, Tobias Nilsson.

Torsbylaget Västanvik tog tre viktiga poäng när man bortaslog Säffle II. Hemmalaget tog visserligen lednigen redan i den andra minuten genom Adam Roth, men innan 25 minuter var spelade hade gästerna vänt på steken.

Viktor Johansson och Tobias Nilsson gjorde varsitt mål och det räckte till seger.

Mål, Säffle II: Adam Roth. Västanvik: Viktor Johansson, Tobias Nilsson.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.