2018-08-12 21:10

2018-08-12 21:12

Ingen seger för nya tränarna

FOTBOLL: Div 1 Norra Götaland Dam

Efter att Qbik och Johan Nordh gått skilda vägar tidigare i veckan leds nu Karlstadslaget av en tränarkonstellation med före detta spelaren Maria Yatrakis, Karolina Lindgren, Orvar Andersson och Charlotte Ståhlberg.

Duon klev dock inte av sin första match med någon seger, i stället blev det 0–3-förlust mot Skoftebyn hemma på Tingvalla IP.

– Spelmässigt är jag inte besviken. Det var en bra match men vi ska göra mål också, konstaterar Qbik-tränaren Karolina Lindgren.

Duon klev dock inte av sin första match med någon seger, i stället blev det 0–3-förlust mot Skoftebyn hemma på Tingvalla IP.

– Spelmässigt är jag inte besviken. Det var en bra match men vi ska göra mål också, konstaterar Qbik-tränaren Karolina Lindgren.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.