2018-08-12 22:03

2018-08-12 22:03

Drömstart ledde till Sifhällaseger

FOTBOLL: Div 4 Värmland

Efter mål i matchminut 8 och 10 lyckades aldrig Scandinavian Örebro komma tillbaka. Sifhälla fick en drömstart på bortaplan och bevakade sedan sin ledning och knep en viktig 2–1-seger i jakten på nytt kontrakt.

Hade Örebro vunnit hade det inneburit att de och Sifhälla legat på 14 respektive 15 poäng. Nu klättrar Sifhälla uppåt i tabellen med sina 18 inspelade poäng, man har dock fortsatt endast en poäng ner till negativ kvalplats.

Mål, Sifhälla: Niklas Bengtsson, David Andersson.

Hade Örebro vunnit hade det inneburit att de och Sifhälla legat på 14 respektive 15 poäng. Nu klättrar Sifhälla uppåt i tabellen med sina 18 inspelade poäng, man har dock fortsatt endast en poäng ner till negativ kvalplats.

Mål, Sifhälla: Niklas Bengtsson, David Andersson.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.