2018-08-10 21:39

2018-08-10 21:39

FBK nära säker mark

FOTBOLL: Division 4 Värmland

Sex minuter in i mötet mellan Skattkärr och FBK prickade Marcus Jonsson nät och gav FBK ledningen med 1–0. Ytterligare tre mål gav ett halvtidsresultat på 1–3 fördel FBK.

FBK hade möjligheter i andra halvlek för att stänga matchen helt och hållet, och hade även en 5–2-boll i mål men det domaren hittade en offside. I stället såg Gustav Johansson till att reducera ställningen till 3–4.

– Vi fick en riktigt bra start, men några onödiga bolltapp och frisparkar släppte in Skattkärr lite väl mycket, säger FBK-tränaren Oskar Rehn.

Målskyttar, Skattkärr: Gustav Johansson, Niklas Borggren. FBK: Cristian Rahmani Huerta, Marcus Jonsson, Albi Belmén.

FBK hade möjligheter i andra halvlek för att stänga matchen helt och hållet, och hade även en 5–2-boll i mål men det domaren hittade en offside. I stället såg Gustav Johansson till att reducera ställningen till 3–4.

– Vi fick en riktigt bra start, men några onödiga bolltapp och frisparkar släppte in Skattkärr lite väl mycket, säger FBK-tränaren Oskar Rehn.

Målskyttar, Skattkärr: Gustav Johansson, Niklas Borggren. FBK: Cristian Rahmani Huerta, Marcus Jonsson, Albi Belmén.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.