2018-08-10 11:55

2018-08-10 12:41

Bertilsson klar för Örebro SK

FOTBOLL

De som drömt om en Degerfors-comeback för Johan Bertilsson kan skrinlägga detta nu.

Bertilsson, som spelat för DIF under två olika sejourer, har skrivit på för Örebro SK.

ÖSK har köpt loss honom från Dalkurd och tecknat ett avtal som sträcker sig fram till och med 2021. Bertilsson ansluter till Örebro redan under fredagen och man arbetar för att få honom spelklar till lördagens match mot Brommapojkarna.

– Allting har gått väldigt fort och det fanns ingen tvekan när chansen dök upp. Jag har bra koll på ÖSK och har spelat några derbyn här och följde även klubben när jag var yngre. Nu ser jag framemot att få spela på Behrn Arena inför alla supportrar och jag hoppas först kortsiktigt att vi tillsammans kan göra en väldigt bra höst, säger Bertilsson till ÖSK:s hemsida.

Den 30-årige västgöten har sedan han lämnade moderklubben Hova spelat för Carlstad United, Degerfors, Kalmar FF, Jönköping, Zaglebie Lubin, Gefle, Östersund och Dalkurd.

Bertilsson, som spelat för DIF under två olika sejourer, har skrivit på för Örebro SK.

ÖSK har köpt loss honom från Dalkurd och tecknat ett avtal som sträcker sig fram till och med 2021. Bertilsson ansluter till Örebro redan under fredagen och man arbetar för att få honom spelklar till lördagens match mot Brommapojkarna.

– Allting har gått väldigt fort och det fanns ingen tvekan när chansen dök upp. Jag har bra koll på ÖSK och har spelat några derbyn här och följde även klubben när jag var yngre. Nu ser jag framemot att få spela på Behrn Arena inför alla supportrar och jag hoppas först kortsiktigt att vi tillsammans kan göra en väldigt bra höst, säger Bertilsson till ÖSK:s hemsida.

Den 30-årige västgöten har sedan han lämnade moderklubben Hova spelat för Carlstad United, Degerfors, Kalmar FF, Jönköping, Zaglebie Lubin, Gefle, Östersund och Dalkurd.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.