2018-07-09 11:44

2018-07-09 11:44

Längre avstängning för Uchenna Ike

FOTBOLL

Trots avstängning på både John Junior och Uchenna Ike drygade Carlstad United ut sin serieledning under söndagen, men kort därefter kom en ny käftsmäll för en av stjärnorna.

I kryssmatchen mot Nyköping i slutet av juni utvisades Carlstad United:s Uchenna Ike efter en armbåge på en motståndare. Nu står det klart att United-spelaren är avstängd fram till 27/6. Svenska fotbollsförbundets beslut innebär att Ike missar United:s två kvarvarandra matcher innan sommaruppehållet.

 

I kryssmatchen mot Nyköping i slutet av juni utvisades Carlstad United:s Uchenna Ike efter en armbåge på en motståndare. Nu står det klart att United-spelaren är avstängd fram till 27/6. Svenska fotbollsförbundets beslut innebär att Ike missar United:s två kvarvarandra matcher innan sommaruppehållet.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.