2018-03-11 18:30

2018-03-11 18:30

KBK slog Forward

FOTBOLL: TRÄNINGSMATCH

Karlstad BK stod för en helgjuten insats när man besegrade BK Forward hemma i Karlstad Airdome med 4–1.

Victor Edvardsen inledde målskyttet, och bara minuter senare skallade mittbacken John Stenberg in 2–0. Gästerna reducerade innan halvtid, men det hjälpte föga. Bröderna Lawand och Govend Haidar utökade KBK:s ledning till 4–1 i andra halvlek med varsitt mål. Det blev också slutresultatet.

– Det var en riktigt bra match av oss mot ett svagt Forward, säger John Stenberg.

Victor Edvardsen inledde målskyttet, och bara minuter senare skallade mittbacken John Stenberg in 2–0. Gästerna reducerade innan halvtid, men det hjälpte föga. Bröderna Lawand och Govend Haidar utökade KBK:s ledning till 4–1 i andra halvlek med varsitt mål. Det blev också slutresultatet.

– Det var en riktigt bra match av oss mot ett svagt Forward, säger John Stenberg.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.