2018-02-28 12:30

2018-02-28 12:30

Lucas Kåhed – årets ungdomsspelare

FOTBOLL

Säffle FF:s supertalang Lucas Kåhed har blivit utsedd till 2017 års ungdomsspelare i Värmland, av Värmlands Fotbollförbund.

Lucas kommer att ta emot priset när förbundet håller sitt årsmöte på lördag.

Såhär lyder motiveringen: ”Med sin teknik och goda speluppfattning lyfter han sitt individuella spel till nya nivåer hela tiden. Han har varit framträdande i alla de lag han representerat under året. Klubblag, distriktslag och landslaget, i alla dessa tre lag har han med sin individuella skicklighet bidragit till lagens positiva lagspel. Han är en lagspelare både på och utanför planen”.

Lucas kommer att ta emot priset när förbundet håller sitt årsmöte på lördag.

Såhär lyder motiveringen: ”Med sin teknik och goda speluppfattning lyfter han sitt individuella spel till nya nivåer hela tiden. Han har varit framträdande i alla de lag han representerat under året. Klubblag, distriktslag och landslaget, i alla dessa tre lag har han med sin individuella skicklighet bidragit till lagens positiva lagspel. Han är en lagspelare både på och utanför planen”.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.