2018-02-14 12:33

2018-02-14 12:33

Svennis i Brasilien-diskussion

FOTBOLL

Den brasilianska klubben Atlético Mineiro fick nyligen frågan om de var intresserade av att få Sven-Göran Eriksson som tränare. Så blir det dock sannolikt inte.

Klubben ska ha blivit kontaktad av en agent som undrade om de ville ha Svennis som tränare. Sven-Göran Eriksson själv säger till Fotbollskanalen att han blev uppringd för ett par veckor sedan av någon som frågade om han var intresserad av klubben.

– Mitt svar var: eventuellt ja. Men det är allt, säger han.

Eriksson tror inte att frågan är aktuell, och njuter i stället av tillvaron i Värmland.

– Jag mår väldigt, väldigt bra här i Värmland. Det är snö, det är vinter, jag åker skidor, träffar vänner och reser ganska mycket. Så jag mår utmärkt. Om det nu under tiden skulle komma någonting, något tränarjobb som jag är intresserad av, så nappar jag på det förmodligen. Jag skulle hemskt gärna vilja jobba ett tag till, men händer det inte så är det helt okej det med, säger han till Fotbollskanalen.

Klubben ska ha blivit kontaktad av en agent som undrade om de ville ha Svennis som tränare. Sven-Göran Eriksson själv säger till Fotbollskanalen att han blev uppringd för ett par veckor sedan av någon som frågade om han var intresserad av klubben.

– Mitt svar var: eventuellt ja. Men det är allt, säger han.

Eriksson tror inte att frågan är aktuell, och njuter i stället av tillvaron i Värmland.

– Jag mår väldigt, väldigt bra här i Värmland. Det är snö, det är vinter, jag åker skidor, träffar vänner och reser ganska mycket. Så jag mår utmärkt. Om det nu under tiden skulle komma någonting, något tränarjobb som jag är intresserad av, så nappar jag på det förmodligen. Jag skulle hemskt gärna vilja jobba ett tag till, men händer det inte så är det helt okej det med, säger han till Fotbollskanalen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.