2017-09-10 21:52

2017-09-10 21:52

Säffle förlorade svängig match

DIV 2 VÄSTRA SVEALAND DAMER FOTBOLL Säffle-Hallsberg 2–3

Det bjöds på en svängig tillställning på Sporthälla när Säffle gästades av Hallsberg i helgen.

Lagen tog ledningen och kvitterade om vartannat men det var till sist Hallsberg som drog det längsta strået. Efter Säffles 2–2-mål i den 77:e minuten dröjde det bara en minut innan Hallsberg tog ledningen igen, vilket också stod sig matchen ut.

Mål, Säffle: Sofie Vintfjärd, Ida Lindqvist.

Lagen tog ledningen och kvitterade om vartannat men det var till sist Hallsberg som drog det längsta strået. Efter Säffles 2–2-mål i den 77:e minuten dröjde det bara en minut innan Hallsberg tog ledningen igen, vilket också stod sig matchen ut.

Mål, Säffle: Sofie Vintfjärd, Ida Lindqvist.