2017-08-13 20:38

2017-08-13 20:38

Qbik räckte inte till

FOTBOLL: DIV 1 NORRA GÖTALAND DAMER

Det unga Qbik fortsätter att kriga på i division 1. I helgen ställdes man mot Örebro, och Karlstad-gänget var nära att knipa både en och tre poäng.

– Vår första halvlek var verkligen inget bra, det kände vi alla. Men vi kom ut som ett helt annat lag i andra och störde Örebro rejält. Dessvärre räckte det inte till poäng, men vi tar med oss den andra halvleken, säger Qbiks tränare Johan Nordh.

Mål, Qbik: Julia Wendel.

– Vår första halvlek var verkligen inget bra, det kände vi alla. Men vi kom ut som ett helt annat lag i andra och störde Örebro rejält. Dessvärre räckte det inte till poäng, men vi tar med oss den andra halvleken, säger Qbiks tränare Johan Nordh.

Mål, Qbik: Julia Wendel.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.