2017-06-18 19:25

2017-06-18 19:25

Torsby slog Örebro

DIV 2 VÄSTRA SVEALAND DAM FOTBOLL: Torsby–Örebro 3–2

Topplaget Torsby tog emot tabelljumbon Eker Örebro på hemmaplan. Det var också Torsby som tog initiativet i matchen och spelade ut gästerna från Örebro. Hemmalaget ledde med 2–0 i halvtid. I den andra akten gjorde reducerade Örebro men direkt efter drygade Torsby ut ledningen till 3–1. Gästerna fick dock in ytterligare en reducering i 76:e minuten men kom aldrig nära en kvittering efter det.

Mål, Torsby: Maja Johnsson, Linn Pettersson, Rebecca Johnsson.

Topplaget Torsby tog emot tabelljumbon Eker Örebro på hemmaplan. Det var också Torsby som tog initiativet i matchen och spelade ut gästerna från Örebro. Hemmalaget ledde med 2–0 i halvtid. I den andra akten gjorde reducerade Örebro men direkt efter drygade Torsby ut ledningen till 3–1. Gästerna fick dock in ytterligare en reducering i 76:e minuten men kom aldrig nära en kvittering efter det.

Mål, Torsby: Maja Johnsson, Linn Pettersson, Rebecca Johnsson.