2017-06-18 22:32

2017-06-18 22:32

Rävåsen fortsätter vinna

DIV 1 NORRA GÖTALAND DAM

Rävåsen tog emot Rössö på hemmaplan och vann med 4–1. Man tog tidigt kommandot i matchen och gjorde således två tidiga mål.

– Vi vann rättvist, det var en period i slutet av första halvleken när Rössö Uddevalla spelade ner oss och reducerade. Men vi gjorde några justeringar i halvtid och kunde sedan göra två ytterligare mål i andra akten, säger Rävåsens tränare, Ronny Spjuth.

Mål, Rävåsen: Jade Flory 3, Sara Lilja.

Rävåsen tog emot Rössö på hemmaplan och vann med 4–1. Man tog tidigt kommandot i matchen och gjorde således två tidiga mål.

– Vi vann rättvist, det var en period i slutet av första halvleken när Rössö Uddevalla spelade ner oss och reducerade. Men vi gjorde några justeringar i halvtid och kunde sedan göra två ytterligare mål i andra akten, säger Rävåsens tränare, Ronny Spjuth.

Mål, Rävåsen: Jade Flory 3, Sara Lilja.