2017-06-18 18:10

2017-06-18 18:11

Åmål ångar på

DIVISION 3 VÄSTRA SVEALAND FOTBOLL: Åmål-Eskilstuna 3–1

Det var en tung start på säsongen för Åmål, men på senaste tiden har man varvat i gång rejält. Fyra av de fem senaste matcherna har resulterat i vinst, så också i hemmadrabbningen med Eskilstuna. Hemmalaget gick upp till 2–0 tidigt i den första halvleken. Gästerna reducerade sedan med 20 minuter kvar, men på stopptid satte Stefan Zivkovic spiken i kistan med sitt 3–1-mål.

– En stabil och välförtjänt seger, säger Åmålstränaren Conny Johansson.

Mål, Åmål: Alem Plakalo, Alaedin Varatanovic, Stefan Zivkovic.

Det var en tung start på säsongen för Åmål, men på senaste tiden har man varvat i gång rejält. Fyra av de fem senaste matcherna har resulterat i vinst, så också i hemmadrabbningen med Eskilstuna. Hemmalaget gick upp till 2–0 tidigt i den första halvleken. Gästerna reducerade sedan med 20 minuter kvar, men på stopptid satte Stefan Zivkovic spiken i kistan med sitt 3–1-mål.

– En stabil och välförtjänt seger, säger Åmålstränaren Conny Johansson.

Mål, Åmål: Alem Plakalo, Alaedin Varatanovic, Stefan Zivkovic.