2017-06-17 19:10

2017-06-17 19:10

Sunnes andra vinst för säsongen

DIVISION 3 VÄSTRA SVEALAND FOTBOLL: Västanvik-Sunne 1–3

Efter sex raka förluster var det dags för Sunne att ta sin andra seger för säsongen. På nästjumbon Västanviks hemmaplan utspelade sig kriget mellan tabellens två bottenlag. Sunne visade sig vara det starkare laget och vid halvlek hade de lyckats skaffa sig en 2–1-ledning och sent i andra utökade de ytterligare.

– Äntligen en trepoängare! Det var vi väl värda i dag. Vi gjorde en gedigen match där vi följde matchplanen till punkt och pricka, säger Sunnes tränare David Uvenclir.

Efter sex raka förluster var det dags för Sunne att ta sin andra seger för säsongen. På nästjumbon Västanviks hemmaplan utspelade sig kriget mellan tabellens två bottenlag. Sunne visade sig vara det starkare laget och vid halvlek hade de lyckats skaffa sig en 2–1-ledning och sent i andra utökade de ytterligare.

– Äntligen en trepoängare! Det var vi väl värda i dag. Vi gjorde en gedigen match där vi följde matchplanen till punkt och pricka, säger Sunnes tränare David Uvenclir.