2017-06-17 20:45

2017-06-17 20:45

Säffle hakar på i toppen

DIV 3 VÄSTRA SVEALAND FOTBOLL: Yxhult–Säffle 0–1

Säffle vann med 1-0 borta mot Yxhult under lördagen. Vinsten innebär att de ligger tvåa i tabellen bakom serieledarna Nora. Värmlänningarna hade ett kraftigt spelövertag och Darko Kikanovic gjorde matchens enda mål i den första halvleken.

– Vi hade riktigt bra fart i anfallsspelet och bra rörelse. Det var det som gjorde att vi vann, förklarar Markus Hultfeldt, assisterande tränare i Säffle.

Mål: Darko Kikanovic.

Säffle vann med 1-0 borta mot Yxhult under lördagen. Vinsten innebär att de ligger tvåa i tabellen bakom serieledarna Nora. Värmlänningarna hade ett kraftigt spelövertag och Darko Kikanovic gjorde matchens enda mål i den första halvleken.

– Vi hade riktigt bra fart i anfallsspelet och bra rörelse. Det var det som gjorde att vi vann, förklarar Markus Hultfeldt, assisterande tränare i Säffle.

Mål: Darko Kikanovic.