2017-06-17 17:39

2017-06-17 18:02

Ölme föll hemma

DIVISION 3 VÄSTRA SVEALAND FOTBOLL: Ölme-Nora 1–2

När Ölme tog emot tabellettan Nora på hemmaplan var det bortalaget som var snabbast att göra mål. I den 37:e matchminuten tog Nora ledningen och i den 70:e utökade gästerna till 2–0. Sent i matchen lyckades dock hemmalaget reducera till 1–2, vilket även blev matchens slutresultat.

– Det är ingen skam att förlora mot tabellettan, men jag tyckte inte att vi krigade tillräckligt bra i första halvlek. Alla delar måste vara ordnade när man möter ett sådant lag och det tyckte jag inte att spelarna hade i dag, säger Ölmes tränare Fredrik Zetterström.

Mål, Ölme: Emil Meijer.

När Ölme tog emot tabellettan Nora på hemmaplan var det bortalaget som var snabbast att göra mål. I den 37:e matchminuten tog Nora ledningen och i den 70:e utökade gästerna till 2–0. Sent i matchen lyckades dock hemmalaget reducera till 1–2, vilket även blev matchens slutresultat.

– Det är ingen skam att förlora mot tabellettan, men jag tyckte inte att vi krigade tillräckligt bra i första halvlek. Alla delar måste vara ordnade när man möter ett sådant lag och det tyckte jag inte att spelarna hade i dag, säger Ölmes tränare Fredrik Zetterström.

Mål, Ölme: Emil Meijer.