2017-05-19 22:45

2017-05-19 23:15

Tidigt mål avgjorde

DIVISION 4 VÄRMLAND FOTBOLL: Strömtorp–Munkfors 1–0

Munkfors hade tagit en seger under säsongen innan hemmamötet mot Munkfors. Där fick hemmalaget en drömstart och tog ledningen redan efter 23 sekunder. Efter det hade Munkfors svårt att skapa några chanser mot ett välspelande Strömtorpsförsvar och hemmalaget vann tillslut med 1–0.

– Det blev lite onödigt spännande, vi hade kunnat avgöra i första, säger tränaren i Strömtorp Niclas Mentritzki.

Mål, Strömtorp: Oliver Ottosson.

Munkfors hade tagit en seger under säsongen innan hemmamötet mot Munkfors. Där fick hemmalaget en drömstart och tog ledningen redan efter 23 sekunder. Efter det hade Munkfors svårt att skapa några chanser mot ett välspelande Strömtorpsförsvar och hemmalaget vann tillslut med 1–0.

– Det blev lite onödigt spännande, vi hade kunnat avgöra i första, säger tränaren i Strömtorp Niclas Mentritzki.

Mål, Strömtorp: Oliver Ottosson.