2017-05-19 22:43

2017-05-19 22:43

Säker seger för Ås/Åmotfors

DIVISION 4 VÄRMLAND FOTBOLLForshaga–Ås/Åmotfors 0–3

Serieledande Ås/Åmotfors hade inga problem att ta tre poäng i bortamötet mot tabelljumbon Forshaga. Bortalaget tog ledningen med 1–0 i första halvlek som sedan stod sig till paus. När sedan Ås/Åmotfors utökade sin ledning i början av andra halvleken var matchen avgjord.

– Jag tycker vi hade bra kontroll på matchen, säger Ås/Åmotfors tränare Nils Johansen.

Mål, Ås/Åmotfors: Milan Krivokapic, Henry Ikwuazom, Dawiol Klepuzyvski.

Serieledande Ås/Åmotfors hade inga problem att ta tre poäng i bortamötet mot tabelljumbon Forshaga. Bortalaget tog ledningen med 1–0 i första halvlek som sedan stod sig till paus. När sedan Ås/Åmotfors utökade sin ledning i början av andra halvleken var matchen avgjord.

– Jag tycker vi hade bra kontroll på matchen, säger Ås/Åmotfors tränare Nils Johansen.

Mål, Ås/Åmotfors: Milan Krivokapic, Henry Ikwuazom, Dawiol Klepuzyvski.