2017-05-07 22:32

2017-05-07 22:32

Qbik tog efterlängtad seger

DIVISION 1 NORRA GÖTALAND DAMER FOTBOLL

Qbik–Örebro 2–1

Säsongens första seger satt långt inne för Qbik. Även om värmländskorna gick till pausvila med en 1–0-ledning, kvitterade Örebro bara fem minuter in i andra halvlek. På tilläggstid klev 17-åriga talangen Lovisa Hultgren fram och förvaltade Qbiks frispark.

– Jag tryckte i väg den mot mål i hopp om att en lagkamrat skulle få en touch på den. Bollen fick luft och seglade över deras målvakt, säger segerorganisatören Lovisa Hultgren, och tillägger:

– Otroligt skön seger för vårt unga lag, nu kommer allt att släppa.

Mål, Qbik: Carolina Karlsson, Lovisa Hultgren.

Säsongens första seger satt långt inne för Qbik. Även om värmländskorna gick till pausvila med en 1–0-ledning, kvitterade Örebro bara fem minuter in i andra halvlek. På tilläggstid klev 17-åriga talangen Lovisa Hultgren fram och förvaltade Qbiks frispark.

– Jag tryckte i väg den mot mål i hopp om att en lagkamrat skulle få en touch på den. Bollen fick luft och seglade över deras målvakt, säger segerorganisatören Lovisa Hultgren, och tillägger:

– Otroligt skön seger för vårt unga lag, nu kommer allt att släppa.

Mål, Qbik: Carolina Karlsson, Lovisa Hultgren.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.